Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dumitru Buzatu: `PSD trebuie sa se gandeasca sa treaca in Opozitie` Presedintele CJ Vaslui, mesaj surprinzator catre PNL, USR si PMP (VIDEO)

B1 B1,
Dumitru Buzatu: `PSD trebuie sa se gandeasca sa treaca in Opozitie` Presedintele CJ Vaslui, mesaj surprinzator catre PNL, USR si PMP (VIDEO)

Dumitru Buzatu, social-democratul care conduce Consiliul Judetean Vaslui, indeamna PSD sa paraseasca guvernarea, in ipoteza in care ramane fara majoritate parlamentara. in acest scenariu, spune el in. continuă pe B1

DUMITRU BUZATU (PSD): in absenta unei majoritati, PSD trebuie sa se gandeasca sa treaca in opozitie

Liderul PSD Vaslui Dumitru Buzatu afirma ca, in absenta unei majoritati, PSD trebuie sa se gandeasca sa treaca in opozitie, intrucat orice alta solutie, cel putin pana acum, in cadrul guvernarilor in Romania nu a dat rezultate pozitive pentru populatie.

in ziua in care ALDE a votat iesirea de la guvernare, Viorica Dancila declara ca PSD trebuie sa continue guvernarea, pentru a asigura stabilitatea tarii Alianta USR-PLUS face un apel catre partide pentru organizarea anticipatelor

Luni dupa-amiaza, in sedinta Biroului Politic al formatiunii ALDE a luat decizia de iesi de la guvernare. Anuntul a fost facut de liderul partidului, Calin Popescu Tariceanu, care a mentionat ca decizia implica demisia celor 4 membri ALDE din Cabinetul Dancila, iar cei care nu se vor supune, vor suporta consecintele, adica excluderea din partid. Premierul Viorica Dancila a calificat drept de neinteles decizia ALDE de a rupe coalitia de guvernare si a afirmat ca PSD trebuie sa continue guvernarea, invocand necesitatea asigurarii stabilitatii tarii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )